KONUT YARDIM KAMPANYASI

Değerli Üyemiz,

Birlik başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Sayın Cumhurbaşkanımız ile yaptığı istişarenin ardından, Ticaret Bakanımız ve Birlik Başkanımızla yaptığımız toplantı sonrasında; Türk iş dünyası kuruluşları, sektörel dernekler ile Oda ve Borsalarımızın öncülüğünde deprem bölgesine kalıcı konutlar yapılması kararlaştırılmıştır.

5174 sayılı Kanun ile kurulmuş Kamu Tüzel Kişiliğini haiz mesleki üst kuruluş konumundaki Birliğimiz, bu felaket için katılımcıların imkânları ölçüsünde yıkılmış ve ağır hasarlı konutların yeniden yapımını sağlamak amacıyla, Türkiye genelinde Birliğimize bağlı 365 Oda ve Borsa ile bunların üyeleri ve arzu eden vatandaşlarımızın katılımıyla Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası adı altında bir yardım kampanyası başlatılmıştır. Türk iş dünyası konut kampanyası için, hesap numaraları ekte verilmiştir. Ayrıca hesap numaraları TOBB'un resmi sitesinde de bulunmaktadır.

Kanaat önderlerimiz olan sizlerden, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde, halkımızın da beklentileri doğrultusunda dramatik felaketten etkilenen vatandaşlarımızın kalıcı konut ihtiyaçları için her türlü yardım ve desteği sağlayacağınız inancıyla, Tüm iş insanlarımızı, sektörel derneklerimizi, iş dünyası kuruluşlarımızı, kadın ve genç girişimcilerimizi ve hayırseverlerimizi konut kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz. Bu yardım kampanyasına bir bina ya da bir konut bedeli ile katılına bileceği gibi vatandaşlarımız kendi imkanları ölçüsünde bir tutarla da katkıda bulunabileceklerdir.

Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası adı altında başlatılan Türk iş dünyası konut kampanyası için, hesap numaraları ekte verilmiştir. Ayrıca hesap numaraları TOBB'un resmi sitesinde de bulunmaktadır.