12. YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI

On ikincisi düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. GEKA’nın Muğla standında Muğla Odaları ve Borsasının birlikte yer aldığı fuarda Muğla’nın yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin destekleri ile 12’ncisi düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, 2 Kasım Perşembe günü kapılarını açtı. ‘Sizin oraların nesi meşhur?’ sloganıyla 81 ile özgü ürünlerin tanıtımının ve satışının gerçekleştirildiği fuarda Muğla da yerini aldı.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) çatısı altında açılan Muğla standında, Muğla Ticaret Borsası (MTB), Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) birlikte yer aldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı açılış programı kapsamında, fuara Muğla Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Rados, Meclis Üyeleri Levent Zeybek ve Mehmet Türköz katılım sağladı.  Fuarda ayrıca MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, BODTO Başkanı Mahmut S. Kocadon, FTSO Başkanı Osman Çıralı ve MİTSO Başkanı Reşit Özer de yer aldı.

Anfaş Fuar Merkezinde, 2-5 Kasım tarihlerinde, 4 gün süreyle açık kalacak fuarda ziyaretçiler, Türkiye’nin her iline özgü ürün ve lezzetleri tatma ve satın alma imkanı bulacak.